image

Belediye toplantı   salonunda gerçekleşen toplantıya katılan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir yaptığı konuşmada herkese aşı yaptırmaları çağrısında bulunarak, bir an önce bu hastalıktan kurtulmayı temenni etti.
Her vatandaşın hem kendisini hem toplumu bu hastalıktan koruması için mutlaka aşı olması gerektiğini anlatan Özdemir, toplumun tamamını etkileyen salgın dolayısıyla birçok kişinin  akrabasını ve dostunu kaybettiğini belirtti.
Özdemir, "Bu pandemi sürecinde hepimiz çok yakınlarımızı kaybettik. Tabi biz takdiri ilahiye inanıyoruz ama tedbir de lazım. Aşı olmak her Müslümanın görevidir. Birbirimizi uyarmamız lazım. Özelikle önlem alma konusunda herkesin duyarlı olması lazım. Bu hastalığa karşı çok tedbirli hareket etmek lazım. Şuan Batman genelinde maske takanların oranı düşük. Kahvehaneler hınca hınç dolu. Düğünlerde insanların çoğu maskesiz ve kol kola halay çekiliyor. Sanki pandemi yokmuş gibi davranılıyor. Sonra düğünde  virüsü kapan biri bu hastalığı sevenlerine bulaştırıyor. Buradan tüm Batmanlılara çağrıda bulunuyoruz. Lütfen aşınızı olun. Aşı olmak topluma karşı bir görevdir. Asla ihmal etmemek lazım. Herkes aşısını olsun "diye konuştu.

Toplantı teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği ve müzakere edildiği kısım basına kapalı olarak devam etti. Sonrasında esnaf ziyareti de gerçekleştiren Özdemir ve Gür daha sonra Hasankeyfe  bağlı  köy muhtarları ile bir araya geldi. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *