image

6. Olağan Genel Kongresi ile yeni yönetimini belirleyen ve basın ziyaretleriyle çalışmalarını kamuoyuna aktaran Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel Yönetim Kurulu üyesi Bereket Şengül ve vakıf gönüllüsü İsmet Ökmen ile gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. 

Yeni yönetime başarılar dileyen gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Salih Özcan’a çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, vakfın yolunu gözleyen 9 bin muhtaç ailenin olduğunu,  hayırseverlerin katkılarıyla bu 9 bin ailenin ruhlarına dokunmak istediklerini söyledi.

16 YILDIR KURUMSAL BİR KİMLİKLE ÇALIŞIYORUZ

Planlı bir şekilde yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen Güzel açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Kayıtlarımızda 13 bin üzerinde yardıma muhtaç ve mağdur aile var. Ramazanın başından beri 2 bin 500’e yakın aileye birer gıda kolisiyle de olsa onların duygularına dokuna bildik. Yolumuzu gözlemleyen 9 bin muhtaç var. Bu anlamada hayırseverlerin katkısıyla bunların ruhlarına dokunmak istiyoruz. Maddi anlamda sofralarında ufak bir şey bile olsa dokunmak istiyoruz. Buradan hayırseverlere çağrı yapıyoruz. Biz planlı bir şekilde yardım faaliyetimizi yürütüyoruz. 16 yıldır planlı programlı kurumsal bir kimlikle çalışıyoruz. Hayırseverler gelip bizim kurumumuzda kayıtlarımızı görebilirler. Çalışmalarımıza bire bir kendileri eşlik ede bilirler. Bu anlamda kendilerine o kolaylığı sağlıyoruz.”

HAYIRSEVERLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

Kurumlarında kayıtlı ihtiyaç sahiplerini maddi durumlarına göre kategorize ettiklerini söyleyen Güzel: “Biz yardıma muhtaç ailelerin kendi içinde maddi durumlarına göre, varlıklarına göre kategorize etmişiz. En düşüğünden başlamak suretiyle yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz bir derece de olsa tümüne dokuna bilmek. İmkânlar dâhilinde, bize gelen yardımlar dâhilinde, bize gelen yardımlar oranında o muhtaçların ellerine dokuna bileceğiz. Bu anlamada hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz.” dedi. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *