image

Gündüz ortası kız kardeşinin arabasının saldırıya uğradığını belirten Mehmet Veysi Aydın, “Milli Egemenlik Bulvarı üzerinde aracını park eden kız kardeşim aracın sol tarafında kapılara tekme atıldığı ve atılan tekmelerden ötürü göçme olduğunu fark etti. Polis karakoluna şikâyetçi olmak için gittik.  Akli dengesi yerinde olmayan biri tarafından bu olayın gerçekleştiğini öğrendik.” Dedi.

SALDIRGAN DAHA ÖNCE KADINLARA DA SALDIRMIŞ

Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen saldırganın daha önce başka kadınlara da saldırdığını öğrendiklerini vurgulayan Aydın, “  Şahsın daha önce kadınlara da saldırdığını polis karakolunda öğrendim. Şahıs daha önce de gözaltına alınmış. Fakat akli dengesi yerinde olmadığı için serbest bırakılmış. Polislerin konu ile alakalı, “Elimizden geleni yapıyoruz ama serbest kalıyor” demesi benim zoruma gidiyor.” İfadelerini kullandı.

ÇEVREYE ZARAR VEREN BİR DELİ NASIL RAHAT DOLAŞABİLİYOR

Gereken tedbirlerin alınmamasına tepki gösteren Aydın, “Akli dengesi olmayan bu şahsın şehirde elini kolunu sallayarak gezmesine nasıl müsaade ediliyor. Bu konu hakkında yetkililerin duyarlı olması gerekiyor. Can ve mal güvenliğinin korunması adına yetkililerin üzerine düşeni yapmasını istiyorum.” Diye konuştu. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *