image

Eğitimci ve Yazar kimliğiyle tanınan Okçu’nun kaleme aldığı, “Karakterler ve Değerler Eğitimi” kitabı üzerine gençlerle hasbihal edildi. Yapılan söyleşide tecrübeli eğitimci Okçu, kitabın serüveniyle, Osmanlı’ya matbaanın geç gelmesine kadar birçok alanda bilgi ve birikimlerini gençlerle paylaştı.

Yapılan söyleşinin son derece verimli geçtiğini belirten Petrolkent Gençlik Merkezi gençleri; “Bir davranışta bulunduğumuzda, ‘Ben bu davranışı okumuştum’ demeniz için hikâyelerle anlatılmış kitaptan akıllarımıza da kazınan birçok not bulduk. Batman’lı gençler olarak bundan böyle iyiliklerimizi artıracağız. Huzur içinde kalmamızı sağlayan asli görevimiz insanları sevmek ve sürekli iyilik yapmaktır. Dilimizle, sözlerimizle, kalbimizle yanlışlardan uzak duracağız. Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Davut Okçu’ya teşekkür ederiz.” diye konuştular.

Yapılan söyleşinin ardından eğitimci Okçu, kitaplarını imzalayıp, Gençlik Merkezindeki çalışmaları yerinde inceleyip emeği geçenlere teşekkür etti. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *