image

Yaklaşık 1 yıldır yapımı tamamlanan Alo Tavşo pazarının açılışının gecikmesine tepki gösteren Pazar esnafı gazetemiz yoluyla yetkilileri göreve çağırmıştı.  Pazarın açılmasından ümidini kesen esnaf nihayet yeni yerlerine taşınmaya başladı. 
Yeni yerlerine taşınmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Alo Tevşo esnafı, daha hijyenik ve modern ortamda Batman halkına hizmet verecek olmaktan ötürü mutlu olduklarını ifade ettiler. 
Alo Tevşo esnafının yeni yerlerine kavuşmasından memnuniyet duyduklarını vurgulayan Vatandaşlar da, “ Alo Tevşo hem ucuzluk, hem ürün çeşitliliği açısında rağbet gören bir yer. Yerel ürünleri de burada buluyoruz. Köy yoğurdu, köy peyniri ve diğer köy ürünleri burada uygun fiyata bulunabiliyor. Batman’ın en gözde ve eski bir pazarının modern bir görünüme kavuşması sevindirici.” İfadelerini kullandı.
 Yeni Alo Tevşo Pazarının modern görüntüsü gelip geçen vatandaşlarda ilgi uyandırırken, bay ve bayan wc’nin de bulunduğu pazarın esnafı, yeni yerinde müşterilerini bekliyor. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *