image

Çarpık ilişkilerin gösterildiği diziler, her geçen gün artıyor ve aile yapımız dinamitleniyor. Ahlaksızlığın had safhaya çıktığı bazı televizyon dizileri ve programları büyük bir tehlike arz etmekle birlikte henüz hayatı yeni yeni tanımaya çalışan çocuklar üzerinde olumsuz etki bırakıyor.

Çocuklar, pek çok sahneleri yasak olması gereken bu dizileri izleyerek, kendi öz değerlerinden kopuk bir şekilde büyürken, fuhuş ve çarpık ilişkiler gibi ahlaksızlıkları reyting uğruna yayınlayan televizyon, söz konusu dizi ve programlarla taptaze beyinleri zehirliyor.

Son zamanlarda toplumun ahlaki değerlerini yok eden televizyon kanallarındaki dizi ve programlara biran önce önlem alınması çağrısında bulunan vatandaşlar, toplumun dini değerlerini hedef alan bu tür dizi ve programların yasaklanmasını istedi.

Diziler ve programlar üzerinden toplumun değerlerinin hedef alındığını ve Batı'nın kendi ahlaksızlığını bu dizilerle topluma aşılamaya çalıştığını belirten vatandaşlar, ahlaksızlığın had safhaya çıktığı dizi ve programlar için yetkilileri ve televizyon yayınlarını denetlemekle görevli olan RTÜK’ü göreve çağırdı.

“Sanat” adı altında televizyonlarda yayınlanan program ve dizilerdeki ilişkilerin, toplumun ahlakını ve değerlerini zedelediğine dikkat çeken vatandaşlar, bu konuda önlem alınmasını istediklerini belirttiler.

Televizyonlardaki ahlak dışı dizi ve programların özellikle çocuklar ve gençlerin üzerinde olumsuz etki bıraktığına dikkat çeken İbrahim Çağdaş Çelik, toplumun değeri ile uyuşmayan dizi ve programların yasaklanması çağrısında bulundu. İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *