image

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Fransız Charlie Hebdo dergisinin peygamber efendimize yönelik saygısızlık içeren karikatürleri yeniden yayımlama kararına tepki göstererek “Tarih boyunca İslam ve peygamber düşmanları her fırsatta kinlerini ve düşmanlıklarını kusmaktadırlar. Nitekim son günlerde böyle bir düşmanlık fütursuzca dünya Müslümanlarının gayretine dokunduracak şekilde medyada paylaşılmış bulunmaktadır.” Dedi.

İslam’a ve onun Aziz Peygamberine düşmanlık yapanların lanetlendiği paylaşımda “Emperyalist zalimlerin ahlaksızca düşmanlıklarına ve saldırılarına karşı Müslümanların sessiz kalmamasını, aziz peygamberine ve onun davasına sahip çıkmaya davet ediyoruz.” Denildi.

Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı.

“Hamd, Âlemlerin Rabbi olan Allah'adır. Salat ve selam efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in, ehl-i beytinin, ashabı kiramın ve kıyamet gününe kadar O’nun yolunu takip edecek muvahhit Müslümanların üzerine olsun. Tarih boyunca İslam ve peygamber düşmanları her fırsatta kinlerini ve düşmanlıklarını kusmaktadırlar. Nitekim son günlerde böyle bir düşmanlık fütursuzca dünya Müslümanlarının gayretine dokunduracak şekilde medyada paylaşılmış bulunmaktadır. 

Fiili olarak İslam beldelerinde Müslümanların kanına doymayan emperyalist zalimler, basın ve düşünce özgürlüğü adı altında da mukadesatlarımıza hakaret etmektedirler. Siyonist ve haçlı zihniyetinin İslam’a olan düşmanlığı hiç bir zaman bitmemiş; bilakis Müslümanların dağınıklıklarından aldıkları cesaretle artarak devam etmiştir. 

Müslümanlar bulundukları uykudan ve içinde oldukları gafletten derhal uyanmalıdırlar. Allah’ın Müslümanlar için reçete olarak sunduklarına sarılmak elzemdir.  Allah’ın kitabında, Resulünün mücadelesinde hiçbir zaman ihtilafa ve boyun eğmeye yer yoktur. Izzet Allah'ın Resulünün ve müminlerindir

Müslümanlar mücadelelerine, umutsuzluğa ve korkaklığa yer vermeden devam etmelidir. Zalim Ebrehe ordusu nasıl Kabe’yi yıkma yolunda helak olduysa Allah’’ın izniyle bugün bu zalimler de mukaddesata olan düşmanlıklarından ötürü yok olacaklardır. Tarih sayfalarına alçak ve zelil olarak yazılacaklardır.

İslam’a ve onun Aziz Peygamberine düşmanlık yapanları lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz. Emperyalist zalimlerin ahlaksızca düşmanlıklarına ve saldırılarına karşı Müslümanların sessiz kalmamasını, aziz peygamberine ve onun davasına sahip çıkmaya davet ediyoruz.”



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *