image

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların Ağustos’un sonunda açılacağını belirtti. Olağanüstü bir durum olmazsa 3 hafta sonra Pandemi gölgesinde ilk ders zili çalacak. Okulların açılacak olması kırtasiyecileri harekete geçirdi. Batmanlı kırtasiyeciler hazırlıklara başladılar. Sezonun açılıp canlanmasını umutla beklediklerini söyleyen kırtasiye sahipleri gelecek müşterileri umutla bekliyorlar.

Bilim Kitap Kırtasiye Satış Sorumlusu Veysi Ergün, okulların açılma ihtimalinin yüksek olması üzerine hazırlıklarını yaptıklarını, işlerin açılmasını umutla beklediklerini söyledi. Ergün, “ Milli Eğitim Bakanı okulların büyük ihtimalle 31 Ağustosta açılacağını açıkladı. Tabi okullar Pandemi salgını gölgesinde açılacak. Çok büyük bir sıkıntı olmazsa 3 hafta sonra öğrenciler ders başı yapacak.  Biz de ona göre hazırlıklarımızı tamamladık.  Vatandaşlarımızı umutla bekliyoruz. Öğrencilerimizi, velilerimizi, aileleri bekliyoruz.” Dedi.

Öğrencilerin çok sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini belirten Ergün, “ Artık telefi zamanı geldi. Öğrenciler okul öncesi eksikliklerini tamamlayacaklar. Kırtasiye ve benzeri ihtiyaçlarını gidermeye çalışacaklar. O yüzden uzun bir aradan sonra açılacak kırtasiye sezonundan ümitliyiz. İnşallah canlı geçecek bu sezon.  Öğrencilerimizi, velilerimizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Hazırlıklarında bahseden Ergün, “ Biz hazırlığımızı bir yıl önceden yaptık. Müşteri memnuniyeti için elimizden geleni yapacağız. Fiyatlarımız da uygun. İnanıyorum ki diğer kırtasiyeciler de şu an heyecanla sezonu bekliyorlar. Şu an canlılık daha tam başlamadı. Ama inşallah okulların açılmasına yakın işlerin açılmasını bekliyoruz.” Dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *