image

İluh Mahallesi'nde tek katlı derme çatma evde olumsuz koşullarda yaşam mücadelesi veren 7 nüfuslu Kaptan ailesi, her an evlerinin üzerlerine çökeceği endişesini taşıyor.

Kaptan ailesi, maddi imkânsızlık nedeniyle başka bir eve taşınamadıklarını belirterek yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak bir yardım elini bekliyor.

Kocası kronik rahatsızlığı nedeniyle işsiz olduğu için 5 çocuğuyla olumsuz koşullarda yaşamak zorunda kaldıklarını belirten anne Ceylan Kaptan, hayırseverlerin ve komşularının yardımıyla geçindiklerini belirtti.

Anne Ceylan Kaptan, "5 küçük çocuğum var. Eşim rahatsız olduğu için hiçbir iş yapamıyor. Sara hastası olduğu için hangi işe girse onu işten çıkarıyorlar. Kirada bulunduğum evin yıkılma tehlikesi var. Ev sahibi kiramızı veremediğimiz için bizi evden çıkarmak istiyor. Kiramı, elektriğimi, suyumu ödeyemiyorum, çok zor durumdayım. Geçimimi çöp toplayarak sağlıyorum. O da ikindi vakti yanıma çocuğumu alarak akşama kadar geziyorum, topladıklarım ancak 5 veya 10 lira ediyor. Geçimimi sağlayamadığımdan hayırseverlerden yardım etmelerini istiyorum. Hayırseverlerin bize bir hayır eli uzatmalarını istiyorum. Allah'a dua ediyorum, bize hayır eli uzatacakların Allah da yardımcıları olsun." diyerek içinde bulundukları zor koşulları dile getirdi. (İLKHA)

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *