image

Sakarya İlkokulu koordinatörlüğünde öğrenciler, Petrolkent ve Hürriyet Mahallesinde temizlik kampanyası gerçekleştirildi.

Sakarya İlkokulu koordinatörlüğünde gerçekleşen temizlik kampanyasına, Milli Eğitim Müdür Vekili M. Naci Şemdinoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü Beşir Tileği, Batman Çevre Gönüllüleri Dernek Başkanı Recep Kavuş, Mazlum-Der Şube Başkanı Hasan Argunağa, destek veren okulları idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sakarya İlkokulu koordinatörlüğünde gerçekleşen temizlik kampanyasına, TPAO 100. Yıl İlkokulu, Atatürk Anadolu Lisesi ile Damla Anaokulu öğrencileri katılarak destek verdi. İki mahalleyi kapsayan temizlik kampanyasına, Sakarya İlkokulu bahçesinde start verildi. Start öncesi kısa bir konuşma yapan, Milli Eğitim Müdür Vekili M. Naci Şemdinoğlu temizliğin önemine değindi.

Etkinliğe destek veren, Batman Çevre Gönüllüleri Dernek Başkanı Recep Kavuş ve Mazlum-Der Şube Başkanı Hasan Argunağa adına kısa bir konuşma yapan Argunağa; “amaç topluma temiz bir çevrenin oluşması mesajını vermektir. Okul Müdürümüz Necat Yıldırım ve destek veren diğer okul idarecilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Yapılan kısa konuşmaların ardından öğretmen ve öğrencilerle birlikte, Petrolkent ve Hürriyet Mahallesini kapsayan, temizlik kampanyası kapsamında çöp toplandı.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *