image

 

KÜLTÜR VE SANAT YARIŞMALARI SONA ERDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin organize ettiği kültür ve sanat yarışmaları sona erdi.

 

Gençlik Merkezi ve Kültür İl Müdürlüğünün Konferans salonlarında yapılan yarışmalara büyük ilgi gösterildi. Kategorisinde dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

4 dalda derece yapan gençler 06-08 Nisan 2020 tarihleri arasında Şırnak ilinde yapılacak olan bölge yarışmalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. Yarışmaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Gençlik Merkezleri Müdürleri Musab Baran, Osman Veysel Özdaş ve gençler izledi.

 

‘GENÇLER ARASI BİLGİ YARIŞMASI’

‘Kim Bilir’ sloganıyla bu yıl ilk kez düzenlenen bilgi yarışmasına 14-17/18-25 yaş aralığındaki gençler katılım sağladı. Lise ve Üniversite düzeyinde iki farklı kategoride yapılan yarışmada gençlere; Genel Kültür, Tarih (İslam ve Türk Dünya Tarihi), Sanat Tarihi, Edebiyat, Coğrafya, Vatandaşlık, Güncel Konular, Görsel Sanatlar, Müzik, Sayısal Mantık ve Spor Kültürü’ konularından seçmeli sorular yöneltildi. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *