image

Büyük şeytan ABD Başkanı Donald Trump'ın işgal planına ilişkin Hizbullah Basın Bürosundan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, Hizbullah Cemaatinin Kudüs'ün özgürlüğü için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğu ifade edildi.

"(Ey müminler!) Gerek hafif, gerek ağır olarak savaşa çıkın, mallarınızla ve canlarınızla Allah yolunda cihad edin. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır. (Tevbe: 41)" ayet-i kerime ile başlanılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Emperyalistler 100 yıldan fazla bir zamandır Mescid-i Aksa’yı Müslümanların elinden tamamen almak, başkenti Kudüs olan bir Siyonist devlet oluşturmak için projelerini adım adım uyguluyorlar. 28 Ocak 2020 tarihinde Büyük Şeytan ABD başkanının açıklamış olduğu yüzyılın ihanet projesi, Müslümanların Kudüs noktasında daha duyarlı olmalarına ve silkinmelerine vesile olacaktır inşallah. Belki de Cenab–ı Allah, hiçbir Müslüman’a mazeret bırakmayacak şekilde kâfirlerin planlarını kendi dillerinden deşifre ediyor. Müslüman idareciler, İslami hareketler, etkili Müslüman şahsiyetler ve tüm Müslüman fertler, bulundukları konum ve ellerindeki imkanlar dahilinde bir bütün olarak Siyonist emperyalist kâfirlerin bu şeytani planlarını akamete uğratmak için üzerlerine düşeni yapmalıdırlar.”

Açıklamanın devamında, "Değişik münasebetlerle her fırsatta beyan ettiğimiz gibi, Hizbullah Cemaati olarak Kudüs’ün özgürlüğü ve Siyonist emperyalistlerin ümmet coğrafyasından sökülüp atılması için tüm imkanlarımızla üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye, her zaman ve her yerde hazır olduğumuzu ilan ediyoruz." denildi. İLKHA

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *