image

Batman Umut Kervanı, ‘Yetim ve Muhtaç Çocuklarımız Üşümesin' projesi kapsamında Batman’da hayırseverlerin katkılarıyla onlarca yetim çocuğa kışlık mont ve bot yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Yaptıkları yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Ali Işık, ‘Yetim ve Muhtaç Çocuklarımız Üşümesin' kapsamında ilkokulda okuyan yetim ve ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye kışlık mont ve bot yardımında bulunduklarını söyledi.

Daha fazla yetim ve muhtaca ulaşmak için hayırseverlerin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan Işık, “Umut Kervanı olarak Batman’da kışın gelmesiyle başlatmış olduğumuz ‘Yetim ve Muhtaç Çocuklarımız Üşümesin’ projesi kapsamında çeşitli okullarda temaslarda bulunduk. İki aylık çalışma sonucunda hayırseverlerin desteğiyle 30 yetim çocuğumuzun bu kış boyunca üşümemeleri için mont ve bot ihtiyaçlarını karşıladık. Bu kapsamda bize destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Umut Kervanı olarak, hayırseverlerin teveccühünü gördükçe ve yardımlar geldikçe daha fazla sayıda muhtaç insanlara yardım ulaştırabileceğiz.” diye konuştu.

Kendilerine yardım yapılan öğrenciler de sevinçlerini dile getirerek, yaptıkları yardımdan dolayı Batman Umut Kervanına teşekkür etti. (AHMET KÖLGE)

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *