image

5 yıldır merakla beklenen ve bölgenin ihtiyacı olan 500 yataklı Devlet Hastanesi projesini merak eden vatandaşlar, 5 yılda 21 ilde hastane yapılmasına rağmen Batman’da halen bir gelişme olmamasına tepki gösterdiler.

Muhtarların öncülüğünde vatandaşlar yaptıkları ortak açıklamada “Batmanda 5 yıldır hastane yapılacak denilmektedir, hastane projesi gerçekleşmedi ancak Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, kendi sosyal medya hesabından Sakarya’ya 1000 yataklı hastane projesinin müjdesini verdi. Ayrıca bu 5 yıl zarfında 21 ilde hastane yapıldı.” İfadelerini kulandı.

BATMAN’DA GÜÇLÜ TEMSİLİYET SORUNU VAR

 Diğer sorunlara da değinen vatandaşlar, “Batman’da uçak seferleri az. Yaz mevsiminde uçak seferleri düşüyor diye yapılan açıklamalara rağmen diğer illerde uçak seferleri azalmadı. Ayrıca, Batman’da sürekli elektrik kesinti var, diğer illere göre kesinti çok fazla. İşsizlik fazla. Devlet ve hükümet iyi çalışıyor ama Batman’da güçlü temsiliyet sorunu var. İdareciler, siyasetçiler, sivil toplum örgütleri maalesef başarılı değil, lobi yok?” şeklinde açıklama yaptılar. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *