image

 Ziyaret öncesi Bekirhan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bahadır Yücel Sevim ile birlikte Bekirhan İmam Hatip Ortaokulunun su problemini çözmek için Bekirhan Belediye Başkanı Fırat Karabulut ile görüşüldü. Karabulut su probleminin 1 gün içinde çözüleceği bilgisini verdi. Daha sonra sırayla okullar ziyaret edildi.

Ziyaretleri sırasında öğrencilere ikili eğitimden normal eğitime geçiş süreci ve öğrencilerin sahip oldukları avantajlar ve dezavantajlar anlatılarak, öğrencilerin dezavantajları nasıl avantaja çevirebilecekleri anlatıldı. Öğrencilere bulundukları dersle alakalı sorular soruldu ve dönütler alındı. Yapımı yeni tamamlanan Bekirhan İmam Hatip Ortaokulu binası ile Bekirhan Ortaokulu binasının eksiklikleri not edildi.

Daha iyi bir eğitim süreci için yapılacaklara dair öğretmenlerle konuşma yapıldı ve sorunların çözümüne yönelik öğretmenlerimize detaylı bilgi verildi. Okulun donatımsal anlamda denetimi Edip ALTUN tarafından yapıldı.

Bekirhan’a bir ay içerisinde beş kez ziyaret gerçekleştiren Ömer TOPRAK; desteğini okullarımızdan esirgemeyeceğini bir kez daha belirtti. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *