image

Yeni açılıp asfaltlanan yolların yanı sıra zamanla deforme olan, silinen yol çizgilerini de yeniden boyayarak belirginleştiren ekipler, Batman’ın farklı mahallelerindeki caddelerde yol çizgi çalışmasını sürdürüyor.

Yenilenen ve yeni yapılan yol çizgilerinin trafik akışını rahatlatması, kaza riskini minimum seviyeye indirilmesi için çalışmalarını titizlikle sürdüren Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 5 kişilik ekiple soğuk yol çizgi çalışması gerçekleştiriyor.

Kent merkezinde okul, hastane ve halkın yoğun olarak kullandığı yerlerde yayaların rahatlıkla geçmelerine kolaylık sağlayan hız kesici kasislerde de boyama çalışması yürüten ekipler; kavşakların periyodik kontrolleri, plastik kasis sökümü, farklı noktalara 12 adet 45’lik delinatör takımı, Emekli TOKİ yoluna 10 adet 75’lik delinatör ve 2 adet yön levhası takımı, farklı duraklara 15 adet stoper, 1 omega direk,1 levha takımı, yeni otobüs güzergahları için; 100 adet omega direk, 100 adet durak levhası takımının yanı sıra; duraklarda park eden araç sahiplerini uyaran ekipler, şehir içi dolmuşların durakta indir –bindir denetimi ile Okul servislerinin denetimi de gerçekleştirdi. HABER MERKEİ|

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *