image

Kozluk ilçesi "Muhtarlar Toplantısı" Vali Hulusi ŞAHİN başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, Valinin yanı sıra Kozluk Kaymakamı Osman BİLİCİ, ilçe kamu kurum yöneticileri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Valinin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilçeye bağlı mahalle ve köylerin; yol, altyapı, içme suyu, elektrik, sağlık ve eğitim gibi sorunları ele alınarak görüşüldü. İhtiyaçların sınırsız, imkânların ise sınırlı olduğunu belirten Vali, "Bu nedenle öncelik sıralaması yapacağız. Hangi köyümüzün ihtiyacı öncelikliyse hizmet önceliğini o köye vereceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Köylerimize yönelik altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Elimizden geldiği kadar sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Devlet olarak bizim de sizlerden isteğimiz, bulunduğunuz yerde devletin en hassas görevlisi olduğunuz unutmamanızdır. Dolayısıyla bu görevlerde devleti öncelemek ve devletin bir numaralı sahibi olduğunuzu bilmek sizin öncelikli fonksiyonunuzdur. Biz, adaletten ayrılmayan, devlet ciddiyetinden hiçbir zaman kopmayan idareciler olmalıyız. Hizmeti adil bir şekilde dağıtmamız lazım.  Sizlerin varlığı aynı zaman devletin gücüdür. Sizler mahalle ve köylerde devletin en önemli temsilcilerisiniz. Bizim bu devletten başka devletimiz yok. Bizler bu topraklarda güçlü olmak zorundayız. Bu topraklara sahip çıkacağız ki mazlumları da koruyabilelim. Çünkü bu topraklar birçok mazlum için güvenli liman konumundadır.  Bunun için bizim daha çok çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.  

Konuşmanın ardından muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali, muhtarların talepleri ve sorunların çözümü konusunda takipçisi olacaklarını ve gerekli çalışmaların yürütüleceğini ifade etti.

SAMANYOLU KÖYÜNE ZİYARET

Toplantıdan sonra ilçeye bağlı Samanyolu köyünü ziyaret eden Vali,  köyde hayırseverler tarafından yaptırılan köy camisinde incelemelerde bulunarak, köy muhtarında cami inşaatı hakkında bilgi aldı.

Köy ziyareti sırasında köy çocukları ile yakından ilgilenen Vali; çocuklara milli takım forması hediye etti. AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *