image

“İSTİHDAM VE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ”

“Yerel Yönetimlerde İstihdam ve Kentsel Dönüşümün Önemi” başlıklı bir konuşma gerçekleştiren Murat Güneştekin, “Kentsel dönüşüm projeleri ile şehrimiz daha modern ve yaşanılır bir hale gelecektir. Bizler başa gelir gelmez bunun için ivedilikle adımlar atacağız ve Batmanımızı hak ettiği noktaya taşıyacağız.” dedi.  Yapacakları çalışmalar ile inşaat ve ilgili sektörlerin de canlanmasına çok ciddi katkılar sunacaklarını belirten Güneştekin, bu canlanmanın istihdama olumlu etkisinin olacağını belirtti.

42 PROJEYİ TEK TEK ANLATTI

Özel olarak hazırlanmış görüntüler eşliğinde Batman Belediye Başkanı olduğu takdirde yapacağı 42 projeyi tek tek anlatan Güneştekin, İluh Deresi 1. Etap Projesi, Sulama Kanalı Peyzajı, Bulvarların Modernize Edilmesi ve Alternatif Bulvarların Açılması, Kentsel Dönüşüm, Yeni Çevre Yolları, Fuar ve Kongre Merkezi, Batman Çayı, Savaro Deresi vb. başlıklarda projelerini anlattı.

Programın sonunda Batman Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün Murat Güneştekin’e Kur’an-ı Kerim hediye etti, ardından Milli Türk Talebe Birliği ve Genç Birlik adına da Genç Birlik Şube Başkanı Muhammed Sıdık Gündüz’de “Ümmetin Kilit Taşı” dergisini Murat Güneştekin’e takdim ederek programa son verildi. ŞEVKİ ASLAN                                  

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *