image

 

Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası (SMMMO) Muhasebe Haftası nedeniyle bir program düzenledi. Programa Vali Çelik de katıldı.

Batman-Siirt SMMM Bölge Odasının konferans salonunda düzenlenen programa; Batman Defterdarı Mecit ÖZDEMİR, bazı Kamu Kurumlarının yöneticileri, Esnaf Odalarının temsilcileri ve çok sayıda muhasebeci katıldı.

Programda Batman Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Servet KURT, Batman Defterdarı Mecit ÖZDEMİR ve Vali ÇELİK birer konuşma yaptılar.

GELİŞMENİN EN ÖNEMLİ KAYNAĞI EKONOMİK BÜYÜMEDİR

Programda bir konuşma yapan Vali ÇELİK, hem ülkemizin hem de ilimizin geliştiğini belirterek, gelişmenin en önemli ayağı ise ekonomideki büyümenin olduğunu ifade etti.

İlimizdeki iş dünyasına marka değeri olan yeni yeni firmaların girdiğini ve önemli ölçüde yeni istihdam alanları yaratıldığını belirten Vali ÇELİK,  bütün bunların kayıt altına alınmasının son derece önemli olduğu,  ekonominin kayıt altına alınmasında mali teşkilatın ve  mali teşkilatın ayrılmaz bir parçası olan Sivil Toplum örgütlerine ve Meslek Kuruluşlarına çok büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali ÇELİK ,  Batman-Siirt SMMMO tarafından gerçekleştirilen meslek mensubu olmaya aday stajyerlerin eğitimine katkı sunan mali müşavirlere plaket verdi.

Daha sonra  oda tarafından verilen kokteyle katılan Vali ÇELİK, katılımcılarla bir süre sohbet etti.

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *