image

Sunduğu başarılı çalışmalarla Batman’ı, Türkiye’nin en temiz illerinden biri haline getiren Batman Belediyesi, ekiplerinin temizlik çalışmaları her yerde belirgin hale geliyor. 
Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un talimatıyla harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü temizlik çalışmaları halkın takdirini topluyor. 
Temizlik ekipleri, çeşitli mahallelerde kurulan 18 semt pazarında yürüttükleri temizliğin yanı sıra cadde ve sokakları dezenfektan ile yıkayarak sağlık yönünden hijyenik ortam sağlıyor. 
Ekipler, şehir içerisindeki çöplerin toplanmasının yanı sıra yol süpürge araçları ile de düzenli olarak cadde ve kaldırımları temizliyor. 
Şehir içerisindeki temizlik çalışmalarında her gün yaklaşık 330 ton çöp toplayan ekipler, 2016 Eylül ayından günümüze değin 26 aylık zaman diliminde personel ve araçların yoğun ve düzenli çalışmaları sonucunda toplamda 257 bin 400 ton çöp toplarken, 10 adet süpürge aracıyla 26 ayda 312 bin kilometre yol süpürerek bir rekora imza atmış oldu. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *