image


AK Parti Batman İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye tek aday olarak katılan Mevüde Bilici Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi.
Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonundaki AK Parti Batman İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresine AK Parti Diyarbakır Milletvekili Fatma Eronat, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Fatma Öncü, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, ilçe ve belde belediye başkanları, parti yöneticileri ve delegeler katıldı. Mevlüde Bilici’nin tek aday olarak katıldığı kongrede Bilici, AK Parti Batman İl Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi.  

Şaziye Gürbüz ve ekibine teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar; “AK Parti her zaman kadınlarımızı önemsemiş, toplumsal hayatta, sosyal hayatta, siyasi hayatta yer alması için bütün engelleri kaldırmıştır. Kadınlarımız bütün alanlarda boy göstermektedir. Siyasette giderek artan bir şekilde yer alırken, hükümetimizin uyguladığı akılcı politikalarla çalışma hayatına daha rahat adım atmaları sağlanmıştır. AK Parti 2002’den beri uyguladığı “insan odaklı hizmet” politikaları ile kadınlarımızın “birey olarak güçlenmeleri” için ne gerekiyorsa yapmıştır . Kadına karşı şiddetin bir insan hakkı ihlali olduğunu, her platformda dile getirmiştir. Kadın erdem abidesidir, Asla nesne ve obje değildir. Kadın siyasetin nesnesi değil; öznesidir arkadaşlar. Kendi medeniyet havzamıza yabancılaşmadan kadınlarımızı her alanda daha güçlü daha aktif olarak görmek isteriz.  Kadınlık değerinin yıpratılmasına asla tahammül edemeyiz. Bir kimlik dejenerasyonuna uğramadan çalışma hayatı ile aile hayatını mutlu bir şekilde bütünleştirmiş kadınlarımızın ülkemizi aydınlık geleceğe taşıyacağına inanıyoruz.” Dedi. Haber merkezi

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *