image

 

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’nın (ITB) bu yıl 52.’si düzenlendi. Fuarın resmi açılışını Almanya Başbakanı Angela Merkel’in katılımıyla gerçekleşti.

 Bu yılki fuara 186 ülke ve bölgeden yaklaşık 10 bin firma katılım sağladı. Bu yıl ziyaretçi sayısında da önemli bir artış yaşandı.

 Batman, tüm güzellikleriyle ITB Berlin Turizm Borsası’nda yerini aldı. GATOB Başkanı Hüseyin Aslan  Batmanı ve bölgenin tanıtımını yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, , Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türsab Başkanı Firuz Bağlıkaya,Türob başkanı Timur Bayındır , Turofed başkanı Osman Ayık ve Türsab Uluslararası Koordinatörü Hüseyin Baraner  Batman standını ziyaret ettiler.

 Batman standında Batmanı tanıtan GATOB Başkanı Hüseyin  Aslan ve  Batman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan ASLANLI,  Batman valiliğinin hediyesi olan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un isminin yazılı olduğu kilim ile petrolden doğan kentin sembolü olan  olan at başını  takdim etti. Recep Fırat

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *