image

 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısında, Vali Ahmet Deniz, OSB’deki kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını ifade etti.OSB toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile OSB yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

OSB Müdürü Zeynep Akbel tarafından yürütülen faaliyetlere ilişkin yapılan sunumla başlayan toplantıda, OSB’de yürütülen genişletme çalışmalarının yanı sıra yatırımcıların talepleri ele alındı. 

Toplantıda, OSB’de yürütülen 2 bin dönümlük kamulaştırma çalışmasının tamamlandığını belirten Vali Deniz,  yakın zamanda OSB’deki parselasyon işlemlerine başlayıp, yatımcılara arsa tahsislerine başlanacaktır. Geçmişte arsa tahsisi yapılıp, yatırım yapmayan yatırımcıların taleplerinin iptal edildiğini ve arsalar yeni yatırımcılara tahsis edildiğini ifade etti. 

OSB İLİMİZDE İSTİHDAMIN KAPISI OLACAK 

Yeni yatırımlar sayesinde, OSB ilimizde istihdamın kapısı olacağını vurgulayan Vali Deniz, yatırım için Batman’ın huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu belirterek, OSB’de yatırım yapmak isteyen kurumsal yatırımcılara öncelik verileceğini ve her türlü kolaylığın sağlanacağını söyledi. Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *