image

19 Mayıs Şehir Stadyumunda düzenlenen törene; Vali Ahmet Deniz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkapkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hali Eren ve sporcular katıldı. 

Törende bir konuşma yapan Vali Deniz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için sporun çok önemli olduğunu vurgulayarak, ilimizde sporun gelişmesi için imkanlar doğrultusunda amatör spor kulüplerine destek verildiğini ifade etti. 

 Vali,“Yeni yaptığımız 19 Mayıs spor tesisinde 27 amatör spor kulübümüze malzeme desteğinde bulunuyoruz. Bizler sizlerin yanındayız. Sakatlanmadan, kazasız sezonu bitirmenizi diliyoruz. Birileri birinci olacak, birileri kümeden düşecek. Önemli olan centilmence sahada olup spor yapmak. Fair-play ruhuyla hareket etmektir" dedi. 

Konuşmanın ardından sporcularla yakından ilgilenen Vali Deniz, bir süre sohbet ederek, kendilerine başarılar diledi.Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören, sona erdi. Recep Fırat

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *