image

Hz. Muhammed'in (sav) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Batman'da esnaf ve halka gül dağıtıp, Mevlid Kandillerini tebrik etti.

HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, beraberindeki heyet ile 16'ncı Cadde üzerinde bulunan esnafa ve halka gül verirken, Kandil dolayısıyla halktan Müslümanların birlik ve beraberliği için bu gecede bol bol dua etmelerini talep etti.

Ziyaret esnasında halkın ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan Şahin, ayrıca ziyaret ettiği esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Şahin, her fırsatta esnafı ziyaret ettiklerini, Mevlid Kandili dolayısıyla da hem kendilerine gül verip hem de sorun ve taleplerini dinlediklerini belirtti.

PEYGAMBER SEVDALILARINA GÜL

Esnaf ziyaretinin ardından Şahin, beraberindeki heyetle birlikte Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğünü ziyaret ederek, platform yetkililerinin Mevlid Kandili'ni kutladı. Burada Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ile platform yetkililerince karşılanan Şahin, Kandil dolayısıyla platform yetkililerine gül takdim etti. İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *