image

Vali Ahmet Deniz, Pınarbaşı mahalle sakinleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet edip, çay içti.  

Ziyaret sırasında Vali Deniz’e İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti. 

Vatandaşlar ile halk toplantısı yapan Vali Deniz, kendileriyle bir süre sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. 

Kamu kurum yöneticilerinin de hazır bulunduğu halk toplantısında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vali Deniz,   bu tür toplantılar ile vatandaşların taleplerini ilgili kurum yöneticilerine ilk elden ileterek, sorunların en kısa sürede çözülmesinin sağlanacağını ifade etti. 

Batman halkı teröre karşı iyi bir duruş sergilediğini belirten Vali Deniz, birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece her türlü sorunun üstesinde kolaylıkla gelinebileceğini ifade etti. 

PINARBAŞI MAHELLE ESNAFINI ZİYARET ETTİ 

Halk toplantısının ardından Pınarbaşı mahalle esnafını ziyaret eden Vali Deniz esnaf ile bir süre sohbet ederek bol kazançlı günler diledi. 

Esnaf ziyareti sırasında sokakta bulunan çocuklar ile yakından ilgilenen Vali Deniz, çocuklara kitap hediye etti. Parkta oturan vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten esnaf ve vatandaşlar Vali Deniz’e teşekkür ettiler. İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *