image

BEM-BİR-SEN  (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Batman İl Yönetimi Organize Sanayi bölgesinde yakıt tankının patlaması sonucu çeşitli yerlerinden yanarak yaralanan itfaiye personelini ziyaret etti.

 Ziyarette ile ilgi konuşan Batman İl Başkanı Diyaddin DEMİRHAN:  “Organize Sanayide meydana gelen patlamada yaralanan İtfaiye personelimiz büyük bir tehlike atlatmışlardır, Allah'a şükürler olsun ki bu büyük olay ucuz atlatılmıştır. Bu olayda itfaiyeci arkadaşlarımız çeşitli yerlerinden yanarak yaralanmıştır. Gerektiğinde bizlerin can ve mal güvenliğini korumak için canlarını bile hiçe sayan itfaiyeci arkadaşlarımızın ne kadar önemli ve hayati bir görev yaptığını bu olayda bir kez daha gördük. Yaralanan itfaiyeci arkadaşlarımızın durumunu ilk andan itibaren takip ettik ve yanlarında olduk.” Dedi.

 Bir daha böyle üzücü olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen Demirhan, “Böylesine üzücü olayların bir daha tekrar etmemesini diliyorum. Bu zor ve meşakkatli görevi yerine getiren itfaiyecilerimizin daha iyi imkânlar ve şartlar altında çalışması için gerekli tedbirlerin ve imkânların sağlanmasını diliyor, Bu olayda yaralanan diğer vatandaşlarımıza da şifa diliyorum.” İfadelerini kullandı. İlhan Yıldız

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *