image

Panelin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, “Sasonluların kalkınması için 1000 km uzaktan bal ve bal ürünleri alanında deneyimli dört profesör arkadaşımızı bugün sizlerle buluşturduk. Sizlere Sason balının kaliteli olması ve markalaşması konusunda bilgiler vereceklerdir. Kaymakam bey yenilikçi bir kişi, Sason’un gelişmesi için oldukça çaba sarf ediyor, bizlerde Sason’u önemsiyoruz ve kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından "Arı Ürünlerinde Kalite Standardizasyonu ve Sağlıklı Beslenme" paneline konuşmacı olarak katılan Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Rüştü KARAMAN, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat ARTIK, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Kemal KÜÇÜKERSAN ve Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel SİLİCİ birer sunum yaptı.

"Arı Ürünlerinde Kalite Standardizasyonu ve Sağlıklı Beslenme" Panelinde sunum yapan konuşmacılar, sunumların ardından arıcı yetiştiricilerin sorularını cevaplandırdı.

Panele katılan konuşmacılara Panel Anısına Rektör Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve Sason Kaymakamı Ökkeş BEYAZ plaket takdim etti.

Rektör DURMUŞ, panele katkılarından dolayı Sason Kaymakamı Ökkeş BEYAZ'aplaket takdim etti.

Panele Sason Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne kayıtlı arıcılar, Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı. Şevki Aslan

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *