image

Şahin’den iş adamlarına çağrı:

MÜSİAD Batman Şube Başkanlığından, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partili yetkililer tarafından karşılanan Özdemir ve beraberindekiler, Şahin’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Özdemir, MÜSİAD Batman Şubesi olarak Şahin’e tebriklerini sunarak, iş ve işsizlik sorunları, çözüm önerileri ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

MÜSİAD’ ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Batman halkının refah düzeyinin yükseltilmesi ve buna bağlı olarak sosyal huzurun sağlanması için işsizliğin minimize edilmesi gerektiğini söyledi.

Şahin, “İstihdam neticesinde evine ekmek getiren insanlar ve özellikle gençler sosyal huzuru bozacak girişimlerden uzak duracakları gibi aile yuvasının temelleri sağlamlaşacaktır, buna inanç ve değerlerimiz hakkında bilinçlendirme de eklenirse toplumumuz istenilen huzur ve refah seviyesini yakalayacaktır. Bunların sağlayabilmesi için özellikle sanayici ve işadamlarımızın mümkün oldukça yatırımlarını Batmanımız da yapmalarını ve Devletin de bu anlamda gerekli imkânları sağlamalarını istiyoruz.” dedi. Şahin MÜSİAD üyelerinin de bu duyarlılıkta olduklarını belirtip işlerinde başarılar dileğinde bulundu.

 Dostane bir atmosferde geçen ziyaret,  karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.  

Mehmet Emin Uraz

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *