image

 

Sosyal medya ağı Twitter ve facebook’ta HDP/PKK’lilerin HÜDA PAR’a yönelik saldırıları ve Dindar kürt halkına yönelik katliam girişimleri binlerce kişi tarafından kınanırken, HÜDA PAR’a bir destek de Siyer Vakfı Kurucusu Araştırmacı Yazar Mehmet Emin Yıldırım geldi.

Hac farizası için kutsal topraklarda bulunan Mehmet Emin Yıldırım, beraberindeki hacılarla birlikte bölgede şehid düşenler için Takva Mescidi Kuba'da özel Dua etti.

"Allah'ım! Sahabeler şehri olan Diyarbekri, Selman-ı Farisi'nin şehri olan Mardin'i, İbn Avf'ın şehri olan Siirt'i Sen zalimlerden halas eyle!" diye dua eden Yıldırım, "Yatsı namazından sonra Efendimiz'in (sas) mescidinde bölgede şehit olan kardeşlerimiz için giyabi cenaze namazı kıldık.

Selahaddinin torunları ödedikleri bedellerle uyuyan ümmeti inşallah kendilerine getirecek,birçok hakikatin ortaya çıkmasına vesile olacak.

Hüseyin'in susuz kaldığı çölde Zeyneb'in feryatlar ettiği yerde Allah'a arzular edilen dilde Açar çiçek çiçek çiçektir şehid.

 

Rabbim vefat eden kardeşlerimize rahmet, ailelerine sabır, yol arkadaşlarına istikamet, bizlere gayret versin." şeklinde taziye dileklerini iletti. (Hürseda Haber)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *