Mersin’de kaçak kazı operasyonu: 3 şüpheli yakalandı
Mersin’de kaçak kazı operasyonu: 3 şüpheli yakalandı
İçeriği Görüntüle

Batman merkezde bulunan Sakarya İlkokulu, Damla Anaokulu ile Atatürk Anadolu Lisesi ve lojmanlarının kazan dönüşümleri yaz ayından beri doğalgaza uyumlu bir hale getirildiği halde doğalgaz bağlantısı yapılmaması öğrencileri mağdur ediyor.

Öğrencilerin okulda sağlıklı bir eğitim öğretim görme imkânı kalmadığını belirten öğrenci velileri okula çocuklarını bu sebeple artık göndermek istemediklerini belirttiler.

Bir kısım veli çocukları okula gönderirken çok sıkı bir şekilde giydirdikleri halde üşüdüklerini belirtirken, bazı velilerin ise öğrencilerin ısınması için evde bulunan elektrikli sobayı okula getirerek, çocuklarının ısınmasına yardımcı olmaya çalıştıklarını söylediler.

Konu ile ilgili mevcut okulların ısınma probleminin giderilmesi için başta doğalgaz dağıtım şirketi olan SİBADAŞ olmak üzere ilgili tüm kurumları göreve davet eden vatandaşlar, “Öğrencilerin hastalanmaması için bir an önce valimizin ve ilgili kurumların bu konuya el atmasını bekliyoruz.” dediler. VEYSİ GÜLTEKİN

Muhabir: Editör