BEDAŞ tarafından İstanbul’un Güngören ilçesinde bakım ve önleyici bakım çalışmaları kapsamında 18, 19 ve 20 Aralık 2025 tarihlerinde planlı elektrik kesintileri uygulanacağı bildirildi. Çalışmaların, enerji altyapısının güçlendirilmesi ve olası arızaların önüne geçilmesi amacıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

18 Aralık 2025 tarihinde 09.17–16.00 saatleri arasında Merkez ve Güven mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacaktır. Kesintiden Çayır Sokak ile Merkez Mahallesi’ndeki Abdi İpekçi, Arkın, Pertev Paşa, Polat, Posta, Sadak, Ziya Gökalp ve Özyurt sokakları etkilenecektir.

Avcılar’da Planlı Elektrik Kesintileri (18–20 Aralık 2025)
Avcılar’da Planlı Elektrik Kesintileri (18–20 Aralık 2025)
İçeriği Görüntüle

19 Aralık 2025 tarihinde 09.00–13.00 saatleri arasında Merkez Sanayi Mahallesi’nde bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacaktır. Gamze, Mine, Okçu, Saadet, Sancak ve Tekin sokaklarında enerji verilemeyecektir.

20 Aralık 2025 tarihinde ise 09.00–16.00 saatleri arasında yine Merkez Sanayi Mahallesi’nde planlı kesinti yapılacaktır. Bu kapsamda Ferah, Saadet, Sancak, Tekin ve Çavuşoğlu sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacaktır.

Muhabir: Editör