Beşiri Belediye Başkanı Alparslan Karabulut, yaptığı açıklamada merkezin ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirterek çalışmalara “Bismillah” diyerek start verdiklerini ifade etti.
5 ÜNİTELİ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ
Kurulacak merkez, 5 üniteli yapısıyla dikkat çekiyor. Son sistem teknolojik cihazlarla donatılacak olan sağlık merkezinin, ağız ve diş sağlığı alanında vatandaşlara daha hızlı ve kapsamlı hizmet sunması hedefleniyor.
Yetkililer, merkezin sadece Beşiri ilçesine değil, çevre bölgelerde yaşayan vatandaşlara da hizmet verebilecek kapasitede planlandığını aktarıyor.
3 AY İÇİNDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR
Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, inşaat ve kurulum çalışmalarının yaklaşık 3 ay içinde tamamlanması öngörülüyor. Sürecin hızla ilerlemesiyle birlikte merkezin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.
Bu yatırımın, ilçede sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırması ve özellikle diş tedavilerinde yaşanan yoğunluğu azaltması bekleniyor.
“DAHA SAĞLIKLI GÜLÜŞLER” VURGUSU
Beşiri Belediye Başkanı Alparslan Karabulut, açıklamasında, “İlçemize ve tüm halkımıza hayırlı, uğurlu olsun. Daha sağlıklı gülüşlerde buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.
Yeni merkez tamamlandığında, Beşiri’de ağız ve diş sağlığı alanında önemli bir ihtiyacın karşılanması ve vatandaşların ilçe dışına gitmeden hizmet alabilmesi amaçlanıyor.





