Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, yapımı tamamlanarak ibadete açılan Hacı Fehime Dinç Camii ve 4-6 yaş Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında cami ile Kur'an kursunda incelemelerde bulunan Durmuş, yürütülen çalışmalar ve eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Cuma namazı öncesinde İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay tarafından cemaate vaaz verildi. Daha sonra hutbeyi irad eden İl Müftüsü Ahmet Durmuş, cuma namazını kıldırdı.

Batman'da sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı
Batman'da sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

Namazın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Durmuş, caminin yapımında emeği geçen ve katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.

Hacı Fehime Dinç Camii ile 4-6 yaş Kur'an Kursu'nun bölge halkına hayırlı hizmetler sunmasını temenni eden Durmuş, ibadethanelerin ve Kur'an kurslarının toplumun manevi hayatındaki önemine dikkat çekti. (İLKHA)

Kaynak: İLKHA