382

 

Geçen hafta TBMM Başkanı'nın Yeni Anayasada laikliğin olmaması gerektiğini söylemesi gündem oldu. Kahraman'a partisi başta olmak üzere pek kimse sahip çıkmadı. Birçok kişi ve kesimde bu çıkışı zamansız ve gereksiz gördü.

Kendilerini elit ve kemalist gören azgın topluluk ise her zamanki gibi kırmızı görmüş 'boğalar' gibi saldırmaya ve hakaret etmeye başladılar. Siyasi partilerden HÜDA PAR İsmail Kahraman'a destek verirken, Fazilet Partisi Eski Milletvekili Merve Kavakçı, MTTB ve bazı onurlu yazarlar Kahraman'a destek verdi.

Şimdi 100 yıla yakındır inançlarından dolayı halka her türlü zulmü bu laiklik perdesi altında yapmamışlar gibi birde kalkıp utanmadan, arlanmadan, "Laiklik toplumsal barışın sigortasıdır" diyorlar. Vay vay vay…daha neler, neler...

Yav arkadaş sizde hiç utanma yok mu? Siz nasıl insanlarsınız böyle? Bugün bile yaşadığımız bütün sorunlarda zihniyetinizin eseri varken, yaptığınız sözde devrimciklerle İstiklal mahkemesi denilen asrın engizisyon-zulüm mahkemelerinde binlerce insanımızı katlettiniz. Utanmadan birde konuşuyorsunuz. Camilerimizi kapattınız, ezanı Türkçeleştirdiniz, Tevhidi tedrisat denilerek bütün medrese, takke ve zaviyeleri kapattınız. Yetmedi Arapçayı kaldırıp Latin alfabesini getirerek, Ümmeti bir gecede cahil yaptınız. Avrupa'ya kul-köle olmak uğruna onların kanun ve sistemlerini getirip halkımızın başına Demoklesin kılıcı gibi salladınız. Frenk şapkasını medeniyet diye getirip despotluğunuzu pekiştirmek için alimlerimizi astınız. Mezarlarını bile sakladınız. İslamın kökünü kazımak için her türlü zulmü yaptınız. Ama bilmeğiniz bir şey var, İslam ALLAH'ın dinidir ve istemesiniz de var olacaktır.

Bugün ‘Ermeni Sorunu’ varsa sizin zihniyetinizin eseridir. Ermeniler yüz yıllarca Osmanlıya sadık kaldılar, bundan dolayı onlara "Millet-i Sadıka" denildi. Ama sizler ve Ermeni komitacılar Emperyalistlerin planı uğruna bu dostluğu bozdunuz. Bugün ‘Kürt meselesi’ varsa sizin eserinizdir. Kürtlerde "Hem Millet-i Sadıka, hem Ümmeti Sadıka"dır. Lakin İmanın 6 ilkesine karşı ikame ettiğiniz uydurulmuş ilkelerden Milliyetçilik ilkesi ile Kürtleri ve diğer kavimleri yok saydınız. Kavimlerini ve dillerini inkar ederek, her türlü zulmü yaptınız. “Laiklik" ile de dindarları en ağır şekilde ezdiniz. Ümmet halklarını birbirine bağlayan kardeşliğin çimentosu olan İslamı ve hilafeti kaldırınca Ümmet parçalandı.

Bağımsızlıktan bahsediyorsunuz ya! Hangi bağımsızlık bakın Kemalist-Solcu Yazar Uğur Mumcu sizin ikame ettiğiniz Türk vatandaşını nasıl tarif ediyor:

"Türk vatandaşı; İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalyan ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza muhakemesi kanununa göre yargılanan, Fransız idare hukukuna göre idare edilen ve İslam hukukuna göre gömülen kişidir."

İşte zillet zihniyetinizin özeti budur.

Birde İsmail Kahraman'ı eleştiren bazı siyasi figürler var ki, hezeyan ve hamakatta zirve yapmış görünüyorlar. Malum zat: "Şu Ortadoğu'nun haline baksan Laikliğin önemini anlardın" diyor. İnsanlarımızı kendileri gibi zannediyorlar. Bre gafil! Ortadoğu'yu bu hale biz mi getirdik. Suriye'nin başında Arap Baası rejimi ve çok sevdiğiniz Beşar Esed yok mu? Mısır'da Adeviyye Meydanında 5 bin Mısırlı kardeşimizi kameraların önünde katleden Sisi zalimi sizin gibi Laik değil mi? Ya Ortadoğu ve İslam coğrafyasını kan gölüne çeviren ABD, Rusya ve diğer batılı ülkeler İslam Şeriatı ile mi yönetiliyor?

 Bölgeyi kan gölüne çeviren ve şimdide azgın laiklere yaranmak için ‘bölgede laikliğin teminatı biziz” diyen hendekçi arkadaşlarınız sizinle aynı düşünce yapısında değiller mi?

Bir kaç tane dizgini kimin elinde olduğu belli olmayan örgüt kandırmacısıyla Müslüman halkları suçlayacaksın. Yemezler efendi yemezler!

İslama saldırdığınızda Ayetlerin değişmez olduğunu bahane edip ‘1400 yıl önceki kanunlar ile yönetilinir mi? bu kabul edilemez’ diyeceksiniz. Sonra halka sormadan bir gece ‘Laiklik’ diye Fransız ucubesi bir zulüm sopasını halkın başına vuracaksınız ve bunların tartışılmayacağını, değiştirilemeyeceğini söyleyeceksiniz. Sizi gidi yobazlar sizi. Hani düşünce özgürlüğünü, ifade hürriyetini savunuyordunuz. Ümmetin Kahraman bir evladının İsmail’i sözüne tahammül edemediniz. İlmi olarak savunacak bir şeyiniz varsa, çıkıp cevap verin. "İstemezük" tavrıyla bir yere varamazsınız. Halklar uyandı artık oyunlarınızı kimse yemiyor. Sizlerde, putlaştırdığınız o meş’um fosilleşmiş ideolojinizde tarihin çöplüğüne kazurat olarak atılacaktır elbette.  

Birde 1 Mayıs'ı bahane ederek İslama saldıran aptallar! Sizlerde uşaklığınız yaptığınız ağa babalarınızda kininizle gebereceksiniz ve İslam daima payidar kalacaktır.

Selam ve dua ile...

 

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *