379

 

9 Mart tarihli Özgür Gündem adlı sözde gazete 8 Mart kadınlar gününe atfen Peygamberimizin "Cennet annelerin ayakları altındadır" Hadisi şerifini hicvederek iğrenç bir karikatür yayınladı.

Halil İncesu adlı mahlukatın 'CÜMLEALEM' adlı köşede çizdiği bu aşağılık karikatür yayınlanmasıyla bölgemizde ve ülke çapında bir infiale neden oldu. Başta Batman, Diyarbakır, Van, Şanlıurfa ve Adana olmak üzere birçok ilde “Yerli Charlie Hebdo’ları lanetliyoruz” sloganıyla protesto amaçlı kitlesel basın açıklamaları oldu.

Bu protestolarda İslam ve Peygamber düşmanlığı yapan Özgür Gündem Gazetesi yakılarak, boykot çağrısı yapıldı.

Maalesef bu alçak güruh kadar tarihte kendi halkına ve mukaddesatına düşmanlık eden görülmemiştir. Bizler, mukaddesatımıza yapılan saldırıları asla kabul etmiyoruz. Bu güruh şimdiye kadar hep İslama ve mukaddesatımıza saldırdı. Amaçları düşmanlıkları sadece İslam'adır.

Bu cenahın yediği bu herze ne ilktir nede son olacaktır. Müslüman halkımızla alay eden, İslama ve Aziz Peygamberimize hakaret eden bu zihniyet defalarca farklı şekilde bu hakareti gerçekleştirdi. Ne yazık ki, Danimarka veya başka ülkelerde yapılan saldırılara yüksek dozda tepki gösteren kamuoyu konu içimizdeki 'Charlie Hebdo'lar olunca kılıf arama derdine düşüyor.

İsmi 'Fırname' olarak meşhur olmuş bu basın müsveddesi, 2009 yılında yayınladığı karikatürde iki goril resminin altına 'Adem ve Havva' yazmış ve gelen tepkiler üzerine karikatürü internet sitelerinden kaldırmıştı.

Aynı meş'um zihniyet,

-2009’da Batman ve Van'da ‘em jının ne namusa kesine’ afişini astılar.

-Kasım 2014'te Silopi'de ve Şubat 2015'te Diyarbakır Yenişehir Belediyesi’nde çarşaflı kadınları zincirleyerek tesettüre ve tesettürlü kadınlara hakaret ettiler.

-Van’da 2 Mayıs 2015’te Efendimizin “Kadınlar size Allah’ın emanetidir” hadisini hedef alarak 'Biz kimsenin emaneti değiliz, biz kadınız'  pankartını astılar.

-2015 Nisan ayında, Selahattin Demirtaş’ın Taksim’i Kabe’ye benzetti...

Mesele hepimizin ortak sorunudur! Bu zihniyeti çok iyi biliyor ve tanıyoruz. Bu zihniyet sadece kendisinden beklenenleri yapmakta ve daha önceleri değişik vesilelerle olduğu gibi bir kez daha gerçek niyetini sergiledi.

Bu düşmanca ve küstah yaklaşım, “Kürtlerin geri kalmasının tek sebebi İslam’dır.” diyen zihniyetin ürünüdür.

Bu yaklaşım, “Kürtlerin asıl dini Zerdüştlüktür.” diyen zihniyetin ürünüdür.

Bu yaklaşım, “Kadını bir kocaya teslim etmek, kadına yapılan en büyük zülümdür.” diyen zihniyetin ürünüdür.

Bu yaklaşım, bir TV kanalını kendilerine kıble gören zihniyetin ürünüdür.

Bu yaklaşım, Kurban bayramını kutlamayabileceklerini söyleyen zihniyetin ürünüdür.

Bu yaklaşım, her fırsatta İslam düşmanlarına yaranmak için tesettüre, İslam’a ve Şeriata karşı olduklarını dile getiren zihniyetin ürünüdür.

Bu yaklaşım, “Cennet annelerin ayakları altındadır.” hadisine muhalif  “Biz annelerin ayakları altındaki cenneti istemiyoruz.” diyen zihniyetin ürünüdür.

Bu yaklaşım, “Laik demokratik düşünceye sahip olan Kürtlerle masaya oturmazsanız, Kürt Hamas’ı Kürt Hizbullah’ı çıkacak” diyen ispiyoncu zihniyetin ürünüdür.

Söz konusu karikatür ve arkasında yatan kirli zihniyet, köhneleşmiş kof komünizm felsefesi dışında hiçbir zaman hayat bulmadı ve bulamayacaktır.

Bu karikatürün Fransa'da Charlie Hebdo dergisinin Efendimize yaptığı hakaretten aşağı kalır yanı bulunmamaktadır. Kürtlere ve İslama olan düşmanlıkları tescillenen yerli Haçlı zihniyeti mensupları bilmelidir ki, bu saldırıları yapan İslam ve Peygamber düşmanlarını Rabbimizin, 'Yakıtı taşlar ve insanlar' olan cehennem ateşiyle müjdeliyoruz.  

Memleketi ateş çukuruna düşürdünüz ve Kürt gençlerini Kürtlerin düşmanı olanların planları uğruna ölüme mahkum ettiğiniz yetmemiş gibi;  Küresel savaş baronları, ‘Türk Solu’ ve ‘Nişantaşı ile Cihangir lümpenlerinin’ peşine takılarak Dinimize ve mukaddesatımıza saldırıyorsunuz. Başka galakside yaşamaktan vazgeçin de, aklınızı başınıza alarak tarihten ibret alın...

Söz konusu paçavra, tepkiler sonrası Cumartesi günkü sayısında açıklama yapma gereği duydu. Lakin küstahlıktan vazgeçmedi.

Bu küstahlığı yapan beyler! İslama ve İslamın mukaddesatlarına, saldırmaktan vazgeçin. Hiç kimse İslam’a ve Müslümanlara saldırmakta fayda görmedi sizlerde görmezsiniz. Siz de kaybetmeye mahkûmsunuz. Tarih hiçbir zaman kan içici despotları hayırla yad etmedi. Sizlerde sizden önceki atalarınız Firavun, Nemrut, Şeddad, Moğol ve haçlılar gibi lanetle anılacaksınız. 

Son olarak, ne yaparsanız yapın! Çatlasanız da patlasanız da bizler İslam'dan asla geri adım atmayacağız. Bu saldırıyı yapanlara son sözümüz şudur: 'Kininizle geberin!' 

 

"...Siz mutlaka yenileceksiniz ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz..." -Al'i İmran Suresi: 12-

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *