160

“Hele şu cumhurbaşkanını bir seçelim ondan sonra konuşuruz” diyeceksiniz, biliyorum. Allah’ın izniyle siz onu olmuş bitmiş olarak görün ve gündeminize derhal belediyeleri alın.

Unutmayınız HÜDA PAR kim olduğunu TBMM’den ziyade asıl belediyelerde gösterecektir.

Özellikle bölgedeki belediyelerde neler yapabileceğini insanımız şimdiden tahmin edebilir.

Peygamber Sevdalıları bünyesindeki Umut Kervanı, Yetimler Vakfı gibi yardım kuruluşlarının bölgede ulaşmadığı, kapısını çalmadığı bir hane olmadığını insanımız bilmektedir. Birçok yardım kuruluşu çekip gittiği halde deprem bölgesinden ayrılmamışlardır.

İster HÜDA PAR’lılar deyin ister Peygamber Sevdalıları deyin, bünyesindeki seydalar ve alimlerin nice kan davalarını çözdüğü nice anlaşmazlıkları çözdüğü, küsleri barıştırdığı herkesçe bilinmektedir.

Şimdi bu insanların belediyelere getirildiğini düşünün. Biz inanıyoruz ki bölge insanı tarihinde görmediği huzuru ve hizmeti tadacaktır.

Kendilerine emanet edilen belediye bütçeleriyle nelerin yapılabileceğini görecektir.

Özellikle belediye araçlarıyla menfezlere patlatıcıların taşınıp yerleştirildiği, çocukların belediye imkanlarıyla terörist olmaları için dağlara taşındığı, sosyal ve kültürel faaliyetler adı altında her türlü rezaletin sergilendiği bir dönemden sonra HÜDA PAR belediyelerinin bir güneş gibi doğacağına inanıyoruz.

Belediyelerin kültürel faaliyetleri adı altında Kürd insanının diniyle, örfüyle adetiyle nasıl savaşıldığını HÜDA PAR insanı çok yakinen biliyor ve içi sızlayarak izliyor.

Durum böyle olunca HÜDA PAR camiası derhal belediyeler üzerinde yoğunlaşmalı, her seviyede elemanlarını hazırlamalı, her bölge için yapılması gerekenleri tespit etmelidir.

Ak Parti ve bütün İslami camialar olmak üzere insanımızın hayrına olacak geniş bir halka çizerek ittifaklara devam ederek bu iş yapılmalıdır.

Unutmayalım ki insanımız kendisini emanet edecek emin insanlar, sığınacak limanlar aramaktadır.

İnsanlar Ankara’da ne yapıldığından ziyade sokağında, mahallesinde ve yaşadığı kentte ne yapıldığına bakar.

Zannedersem mesele anlaşılmıştır.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *