11


HÜDA PAR, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurduğundan bugüne saldırılara maruz kalıyor. Bu açıklama öncesinde neredeyse birçok parti ile olumlu görüşmeler gerçekleştiren HÜDA PAR, aldığı karar sonrasında görüştüğü partiler de dahil birçok partinin saldırısına maruz kaldı. İlk etapta HÜDA PAR’ın geçmiş seçimde aldığı oyu küçümseyen parti yetkilileri, HÜDA PAR’ın ülke genelinde gördüğü teveccüh sonrası algı ve iftira dolu tezviratlarla HÜDA PAR’a yüklenmeye başladı.

Onlar saldırdıkça HÜDA PAR tanındı, onlar karaladıkça HÜDA PAR’ın hakikat güneşi tüm ülkeye yayıldı ve gönülleri ısıttı adeta. Kendilerince çamur atıp, karalayıp gözden düşmesi için uğraştılar ancak halk, HÜDA PAR’ı tanıdıkça sevdi. HÜDA PAR’ın ve misyonunun düşmanı olanların yalan ve iftiralarını gören halk, algı operasyonlarına kanmadı ve her bir ilde en az binlerce HÜDA PAR üyesi, gönüllüsü oluştu. Şu anda her ne kadar AK Parti listelerinden seçime gireceği için oy oranı belli olmayacak olsa da HÜDA PAR’ın oy oranını en az beşe katladığı ifade ediliyor. 

Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi; "Üzülme! bu davanın sahibi Hak’tır. Hak olan davada zafer muhakkaktır." Evet! HÜDA PAR her ne kadar bir parti olarak yola çıksa da HÜDA PAR’ın davası parti davası değildir. HÜDA PAR bir davanın partisidir. O dava Peygamberlerin, varislerinin, alimlerin, Müslümanların davasıdır. Bu dava uğruna nice bedeller ödenmiş ve kıyamete kadar da ödenecek bedelleri olan bir davadır.

HÜDA PAR alışılagelmiş siyasi partilerin aksine davasının bilincinde, sorumluluğunda ve bu uğurda her bedeli ödemekten geri durmadan yoluna devam edecek bir partidir. İşte saldırıların arkasındaki sebeplerden biri de budur. HÜDA PAR bugüne kadar tüm saldırılara, iftiralara algı operasyonlarına rağmen AK Parti ile yaptığı seçim ittifakında verdiği sözden geri dönmüyor. HÜDA PAR’ın 4 ilde milletvekili adayı olsa da Türkiye genelinde seçim çalışmaları yürütüyor ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden kazanması için, AK Parti’nin mecliste daha güçlü bir temsiliyeti olması için gecesini gündüzüne katarak, canla başla çalışıyor.

HÜDA PAR’a saldırıyorlar çünkü bugüne kadar HÜDA PAR gibi çalışan bir parti ile karşılaşmadılar. Saldırıyorlar çünkü HÜDA PAR misyonunu en iyi şekilde yürütüyor. Saldırıyorlar çünkü HÜDA PAR’ın duruşunu gören, çalışma azmini, gayretini gören, vizyonunu gören tüm kesimler HÜDA PAR’a yakınlaşıyor ve kaos severler kan kaybediyor, oy kaybediyor…

HÜDA PAR’ın ne hiçbir yöneticisi ne de hiçbir ferdi herhangi bir dünyalık makam uğruna, maddi bir çıkar uğruna hareket etmiyor. Bu işi Allah için yapınca da her şeyiyle mücadeleye ortak oluyor. Neredeyse hepsi gönüllü olarak bu işi yapıyorlar. Canıyla, malıyla, zamanıyla elindeki tüm imkanlarla bu dava uğruna mücadele veriyorlar. Dünyalık hiçbir beklentileri olmadan, hiçbir kimseden övgü beklemeden… İşte bu gayretli çalışmayı gören karanlık odaklar saltanatlarının ellerinden gideceğini bildikleri için saldırıyorlar, saldırtıyorlar.

Ama onlar ne kadar oyun kurarsa kursun, piyonlarını ne kadar sokağa, HÜDA PAR’ın üzerine sürerse sürsün bu dava haktır ve bu davada zafer muhakkaktır. Çünkü bu Allah’ın vaadidir. Saff süresi 8. Ayette Yüce Allah şöyle buyuruyor; “Allah’ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar. Kâfirler istemese de Allah, nurunu tamamlayacak olandır.”


Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *