382

 

15 Temmuz darbe girişimi ve akabinde halkın onurlu direnişini boşa düşürmeye ve bu ruhu mecrasından çıkarmaya çalışanlar var.

İslam ve milletimizin düşmanlarının her gün yeni bir oyunuyla karşı karşıya kalıyoruz. Bu oyun ve planlara karşı uyanık olmazsak; halkın birliktelik ve kazanımları heba olacak ve emperyalistler ile onların avanelerinin istedikleri gerçekleşecektir.

Bu oyunlardan biri, FETÖ'nün darbe girişiminden sonra Ergenekon ve balyozcu diye adlandırılan 28 Şubatçı Kemalist darbecileri temize çıkarmaya çalışarak, algı operasyonları ile halkın 15 Temmuz ruhu ve devrimini adeta çalmaya ve hazıra konup meydanda kazandığımız zaferi masa başında bize kaybettirmek istiyorlar.

Bu oyundan daha alçakça ve iğrenç olanı ise FETÖ yetmezmiş gibi farklı isimler altında örgütlenen bizim hoca, alim vs. zannettiğimiz zamane Lawrence'leri eliyle 15 Temmuz darbe girişiminin gerçek kahramanları olan dindar insanları ve cemaatleri potansiyel tehlike olarak gösterip, laikleri ön plana çıkarma projeleridir.

Daha önce bu kadar münafıkça, alçakça ve iğrenç bir proje ile karşı karşıya kalmadık. Kendi beslemeleri olan sözde hoca, alim kılıklı 'Esmer İngilizleri' TV'lere çıkarıp, laikler ve İslam düşmanlarına toz kondurmayan bu tipler, İslama hizmet eden toplumun gerçek değer ve sigortası olan İslami camiaları hedefe koyup itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

Yav arkadaş! Sizde hiç utanma yok mu? Siz hiç sıkılmaz arlanmaz mısınız? 15 Temmuz halk devriminin gerçek kahramanlarını öcü olarak gösterip FETÖ tipi yapılanmaları kutsayıp güzellemeler yapıyorsunuz.

Biz ne şansız bir topluluğuz ki, içimizde hain ve alçakların sonu gelmiyor. Aynı şekilde sağdan yaklaşan şeytan kılıklı insanlarda bitmiyor.

Bunlar kendi kirli yüzlerini örtmek, ABD-Batı Emperyalizmi ile Dünya Siyonizmi'nin kuklası oldukları açığa çıkmasın ve maskeleri düşmesin diye bütün İslami camiaları töhmet altında bırakmaya ve potansiyel tehlike olarak göstermeye çalışıyorlar.

Bu tipler İslam düşmanlarına ve İslamı kökünden ortadan kaldırmaya çalışanlara en ufak bir kelam etmezken, İslami camiaların en küçük hatalarını bile dağ kadar büyütüp ortaya saçmaya ve bunun üzerinden İslamı hayattan kaldırmaya çalışıyorlar. İşin korkunç tarafı da; bu kişilerin cemaatlere sahip olmaları ve kitlelere önderlik etmeleridir.

Ey FETÖ bahanesiyle İslami camialara saldıran utanmaz-arlanmaz güruh!

FETÖ'nün neyi İslami bir camia idi. Bunlar piyasaya ne diye sürüldüler? Hatırlayalım...

Bunlar ve halen İslami camialara saldıranlar; İslam ve Müslümanlara karşı, "ılımlı İslam" diye bir proje olarak ortaya çıkarılmadılar mı? Kimi kandırıyorsunuz?

1985-86 yıllarında ABD ve Batı Emperyalizmi icazetli bu kesimler, İslamın yükselişini kırmak ve emperyalist güçlerin planını uygulamak için ortaya çıkarılmadı mı?

1985 ve sonraki yıllardaki İslami yayın yapan dergiler bu tehlikeyi o zaman, "İslama karşı İslamizasyon" Projesi olarak gündeme getirdiler.

Şimdi bu proje içinde yer alan ve besleme sözde cemaat ve alimcikler görevlerini yerine getirmeye başladılar. Bunların sonu gelmez, biri gider biri gelir. Bize düşen bu oyun ve hilelere karşın uyanık olmaktır. Her önümüze gelene alim, hoca diye hürmet edip değer verirsek darbelerden ve emperyalistlere yem olmaktan kurtulamayacağız.

Aziz Dinimiz İslamı tam manasıyla öğrenip hakkıyla ihlaslı olarak yaşarsak, oyun ve hileleri bize zarar veremeyecek ve kimse bizi yolumuzdan saptıramayacaktır. Aynı şekilde imani şuur ve uyanık olduğumuz takdirde darbe planları ve savaş taktikleri akim kalacaktır.

Unutmayalım ki, şeytan ve dostlarının hilesi zayıftır. Yeterki bizler Rabbimizin istediği kullar olalım.   

 

Selam ve dua ile...

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *