image

Kızılay'ın son günlerde kan stoklarının azaldığı yönünde açıklamalarının ardından çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyaları devam ediyor.

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, şube müdürleri ve tüm birimlerdeki personeller kan verme merkezinde kan bağışında bulundular.

Bağış sonrası açıklama yapan Çöl, kan bağışında bulunan personellere teşekkür etti. Çöl, "Türkiye'de Kızılay'ın kan bağışı çağrısına seyirci kalmamız beklenemezdi. Kurum olarak bu kampanyada bir nevi de olsa destek olmuşsak ne mutlu bizlere. Bizim için bu bir başlangıçtı. Kızılay'a kan bağışı desteğimiz belirli periyotlar halinde devam edecektir." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerinin kan bağışının anlamlı olduğunu ifade eden Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ ise kampanyaya her kesimden destek verilmesini istedi.

Kan vermenin önemli olduğunu sözlerine ekleyen Tezdiğ, "Batman halkı bir vefa örneği gösterip destek veriyor ve vermeye de devam ediyor. Onun için Kızılay'a bağışlanan bir kişinin kanı üç hastaya hayat veriyor. Emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Abdullah Eşenbuğa

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *