image

Gazetemizi değerlendiren Batmanlılar:

Gazetemiz Batman Rehber 1000. Sayısını geride bıraktı. Biz de bu münasebetle okuyucularımızın gazetemiz hakkındaki görüşlerini öğrenmek istedik. Görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar Batman Rehber Gazetesinin yerel medyaya farklılık kattığını, farklı bir bakış getirdiğini, hakkın ve haklının sözcüsü olduğunu, en zor zamanlar da bile ilkeli ve cesur duruşunu muhafaza ederek doğruları söylemekten çekinmediğini ifade ettiler.

 DOĞRULARI YAZAN CESUR GAZETELERDEN BİRİ

Gazetemizin her zaman doğruları yazdığını ve Batman’a farklı bir bakış açısı getirdiğini belirten Recep Yanaç  “Rehber Gazetesini beğeniyoruz. Batman medyasına farklı bir şuur getirdi. Kurumlar ve vatandaş arasında köprü görevi görerek, her zaman vatandaşın sıkıntılarına ve dertlerine çözüm amaçlı çalışıyor. Rehber Gazetesi halkın sesi oldu. Hiçbir siyasi veya herhangi bir baskı altında kalmadan doğruları yazan cesur gazetelerden biri. Gazetemizin 1000. Sayısını kutlar, Allah’tan uzun ömürlü bir yayın hayatı dileriz.” Dedi.

İLKELİ ANLAYIŞINDAN DOLAYI GAZETEMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Okurlarımızdan bir diğeri olan Ayetullah Çetin ise, “Gazetemizin 1000. Sayısını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim. Göstermiş olduğunuz doğru, tarafsız, ilkeli haber anlayışınızdan dolayı sizleri tebrik eder ve bu günden sonra da haber anlayışınızın değişmemesi dilerim. Böyle devam ederseniz daha da güçlenirsiniz.” İfadelerini kullandı.

İLİM İRFAN KÖŞENİZ TAKDİRE ŞAYAN

Gazetemizin kuruluşundan itibaren okuyucumuz olduğunu söyleyen Yasir Kaya, gazetemizin farklı bir şuurla hareket ettiğini belirtti. Kaya “Bu gazete diğerlerine nazaran farklı bir şuurla hareket ediyor ve biz bunu destekliyoruz. Daima ezilenin, zülüm görenin, haksızlığa uğrayanın sesi olma yolunda gayret gösteren bir gazetedir. Gazetemizin İlim İrfan Köşesini de çok beğenerek takip ediyorum. Çünkü Bu sayfada okurlarını ilmi ve fen-i konularda bilgilendirerek okurlarına fayda sağlıyor. Ayrıca “Geçen sene bugün” sayfasında da okurlarının bilgilerini pekiştiriyor. Rehber Gazetesi aslında vatandaşların hüznünü ve tepkilerini korkusuzca yazan bir gazetedir.” Dedi.

REHBER GAZETESİ KORKUSUZCA YAZAN NADİR GAZETELERDEN

Gazetemizin hiçbir baskı altında kalmadan korkusuzca yazdığını belirten Veysi Karakuş “ Gazeteyi tabi ki takip ediyoruz ve farklı kalemini beğeniyoruz. Özellikle ben “TİWİTNAME” bölümünü çok seviyorum, çünkü farklı insanların düşüncelerine de önem veriliyor. Rehber Gazetesi doğruları korkusuzca yazabilen nadir gazetelerdendir. Vatandaşların derdine derman aramaya çalışıp sorunları çözme gayesi ile hareket ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Gazetemizin nice seneler korkusuzca yazması dileği ile.” ifadelerini kullanarak tebriklerini sundu.

Şevki Aslan

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *