image

Vali Deniz sanayi esnafı ile birlikte öğlen yemeği yedi. Yollarının asfaltlanması ile temiz güzel bir görünüme kavuşan yeni sanayi sitesi esnafını dolaşan Vali Deniz, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten esnaf ve vatandaşlar Vali Deniz’e teşekkür ettiler.
Her fırsatta vatandaşı ve esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinlediğini belirten Vali Deniz, birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe tüm sorunların üstesinden kolaylıkla geleceğini, bölgemizdeki terör olayları dış güçlerin emellerine hizmet etmektedir kardeşliğimizi bozmaya yönelik her provokasyon dayanışmamızı daha çok artıracaktır bunun örneğini 15 Temmuzda hepimiz gördük ifadesinde bulundu.

VALİDEN SİGARA BIRAKMA KAMPANYASI

Daha sonra Turgut Özal Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret eden Vali, sigara tiryakisi bir vatandaşa sigarayı  bıraktırdı. Esnaf ziyareti sırasında  çay ocaklarında oturan  vatandaşlarla birlikte çay eşliğinde sohbet edip  sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Deniz, sigara kullanan vatandaşlardan sigarayı bırakmalarını istedi.
Sigaranın, ölümcül hastalıklara yol açtığını ve Türkiye'de her yıl bir binlerce insanın sigaradan kaynaklanan hastalıklardan hayatını kaybettiğini belirten Vali Deniz, esnafın kapalı mekanlarda sigara içilmemesi konusunda duyarlı olması gerektiğini belirterek, yasaklara uymayanlar hakkında ilgili kurumların gerekli yasal işlemleri yapacağını ifade etti.
Vali Deniz'in, Batman'da göreve başladığı günden beri başlattığı kampanyaların, toplumda çok önemli bir farkındalık oluşturduğunu belirten vatandaşlar, sigara bırakma konusunda başlatacağı kampanyanın da karşılık bulacağını ifade ettiler.
Vali Deniz'in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten esnaf ve vatandaşlar, kendilerine teşekkür etti.  
Mehmet Emin Uraz

 

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *