image

Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batman Belediyesi Üniversite Spor Kulübü bünyesinde faaliyet göstererek başarılı olan sporculara bugün düzenlenen etkinlikte ödüllerini verdi. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Hentbol, Körling, Atletizm ve Güreş dallarında başarılı sonuçlar elde eden sporculara Belediye Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte ödüllerini veren AKSOY, başarılı sporcuları tebrik etti.

‘Sizinle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum’

Başarılı olan sporculara ödüllerini verdikten sonra kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanvekili AKSOY, ‘’ Sizinle birlite olmaktan hakikaten büyük bir mutluluk duydum. Sizler pırıl pırıl gülen gözleriniz ile, altın gibi kalpleriniz ile bize mutluluk verdiniz. Biz de elimizden ne geliyorsa sizler için yapacağız ve  size çok güveniyoruz’’ dedi.

‘Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın’

Sporculara hedeflerini yüksek tutmaları gerektiğini söyleyen AKSOY, ‘’ Yüksek hedefleriniz olsun ve o hedeflere ulaşmak için çok çalışın. Çünkü ben çok iyi biliyorum ki bu hedeflere ulaşmak için gerekli kabiliyet, zeka, yetenek sizlerde var. Belki bugüne kadar sizin için her şeyi istediğimiz ölçüde yapamadık ama bundan sonra elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

‘Çok güzel yerlerde görmek dileğiyle’

Sporun ve sanatın değerine vurgu yapan AKSOY son olarak, ‘’Sporla ve sanatla uğraşan insanın kişiliği ve ahlakı değişiyor, insan ilişkileri farklılaşıyor, kendine güveni farklılaşıyor. Sizleri çok kısa bir süre içerisinde çok güzel yerlerde göreceğiz. Sizi hem sproda hem de yaşamın diğer alanlarında çok güzel yerlerde görmek dileğiyle’’ şeklinde konuştu.   Abdullah Eşenbuğa

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *