image

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığında görev değişimi gerçekleşti. M. Emin Doğru’nun yerine Davut Şahin il başkanlığına getirildi. Partililerin katılım gösterdiği devir teslim töreninde konuşan eski İl başkanı M. Emin Doğru, “ Partimizin kuruluşundan bu yana ilk önce ilçe başkanı, daha sonra il başkanı olarak görev aldım. Bildiğiniz gibi siyasette sesi duyulmayan kesimlere ses olmak için HÜDA PAR kuruldu. Partimiz ilk günden beri sorunlara getirdiği çözümler ve öneriler konusunda dost düşman herkesin takdirini kazandı.” İfadelerini kullandı.

ÇABALARIMIZ YANKI BULDU

İl başkanı olarak göreve başladığı ilk günden itibaren Batman’ın sorun ve sıkıntılarını gündeme getirip kurumları harekete geçirmeye çalıştığını belirten Doğru, “ Bu çalışmaları partideki diğer yetkili arkadaşlarla bir ekip halinde gerçekleştirdik. İnanıyorum ki bu çalışmalarımız birçok yerde yankı buldu. Sorunların dile getirilip çözümüne vesile oldu. İnşallah bizden sonraki il başkanımız da güzel çalışmalar yapacak” dedi.

MAKAM VE KOLTUKLAR GEÇİCİ

Makam ve koltukların geçici olduğunu söyleyen Doğru, “ Özellikle inanan insanlar için makamlar amaç değil, hedefe götürecek birer araçtırlar. Biz de bize verilen görevlere bu gözle baktık, bu görevleri amaçlarımız için vesile kıldık. Amacımız rabbimizi razı etmek, toplumun sorunlarına çözüm üretmek.” Açıklamasında bulundu.

Görevi değerli birinden alıp başka değerli birine devrettiği için mutlu olduğunu belirten Doğru, “ Şimdiki genel Başkan yardımcımız Aydın Gök beyden bu görevi alıp Davut başkana devrettiğim için kendimi çok rahat hissediyorum. İnanıyorum ki bıraktığımız boşluk ve eksiklikleri yeni başkanımız dolduracaktır” ifadelerini kullandı.

BATMAN’I LAYIK OLDUĞU YERE GETİRMEK İÇİN KOŞUŞTURACAĞIZ

İl başkanlığı görevini Doğru’dan devralan Davut Şahin de törende yaptığı konuşmada, eski başkan Doğru’ya yaptığı hizmet ve çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Batman’ı sevdiklerini, Batman’ın layık olduğu yere gelmesi için koşuşturduklarını söyleyen Şahin, “ Değerli kardeşimiz Emin bey gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Biz bundan sonra da onu boş bırakmayacağız. Zaten kendisi genel merkez istişare kurulu üyesi. Kardeşimizin tecrübelerinden azami derece faydalanacağız.”Dedi.

HAYIRLARA VESİLE OLMAYI DİLİYORUZ

Kendileri de Batman için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Şahin, “HÜDA PAR’ın bir üyesi olmak bile büyük bir ayrıcalıktır. Madem bizi bu göreve layık gördüler. Biz de layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Rabbimizden temennimiz bizi mahcup etmemesi. Rabbimizden bizi hayırlara vesile kılmasını diliyoruz. Bu anlamda teşkilatlarımızdan, görevi devreden başkanımızdan istifade etmeye devam edeceğiz. Batman halkının sorunlarının çözümü konusunda elimizden ne gelirse yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Devir teslim töreninin sonunda M. Emin Doğru’ya hizmetlerinden ötürü plaket ve çiçek takdim edildi.

Mehmet Emin Uraz

 

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *