image

Beklenen film nihayet gösterime giriyor. 28 Ekim(bugün) tüm Türkiye’de gösterime girecek olan film Batmanlı sinemaseverle de buluşuyor. Peygamber Efendimizin çocukluk yıllarının anlatıldığı filme ilgi büyük… Film ilimizin iki büyük AVM’si olan Worldmar ve Batman Park’ta gösterime girecek.

RAĞBET BÜYÜK

Filmle ilgili gazetemize bilgilendirmede bulunan Worldmar Sinema Müdürü Gökhan Ceylan, “Bildiğiniz gibi film tüm ülkede olduğu gibi 28 Ekim Cuma günü(bugün) gösterime girecek. Filme rağbet büyük… Gerçekten müthiş bir ilgi var. Kapalı gişe oynatılacak. Şimdiye kadar bu filme gösterilen ilgiyi başka film için görmedim.” Dedi.

KAÇIRILMAMASI GEREKEN BİR FİLM

Filmi izleme imkânı bulduğunu belirten Ceylan, “Çok mükemmel bir film. Şimdiye kadar seyrettiğim en güzel filmlerden biri. Mesela filmde bir animasyon sahnesi var insan izleyince büyük bir heyecana kapılıyor. Kaçırılmaması gereken bir film… Bütün Batman halkına tavsiye ediyorum. Bir defa seyreden birkaç defa daha seyretmek istiyor. Belki abarttığımı sanacaksınız ama gerçekten şimdiye kadar seyrettiğim en güzel film.” İfadelerini kullandı.

 Filmin 3 saat 20 dakika sürdüğünü belirten Ceylan, “ Ancak çok akıcı, insan hiç sıkılmıyor. Kesinlikle seyredilmesini tavsiye ediyorum. “ dedi.

FİLMİ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM

Filmin gösterime gireceği diğer bir AVM olan Batman Park Cinemal yetkilisi de filme ilgili yaptığı değerlendirmede, “ Bu film sadece İslami kesimlere yönelik çekilmemiş. Çok gerçekçi. Her kesime öneriyorum. Bence filme rağbet çok olacak.  Her altı salonumuzda da filmi oynatacağız.” İfadelerini kullandı. Mehmet Emin Uraz

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *