image

Batman Kozluk Devlet Hastanesi’ne dört branşta uzman doktor atandı.

Konuya ilişkin bilgi veren Kozluk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Sedik Aydın, “Yeni yapılan atamalarla Hastanemize Kardiyoloji, Ortopedi, Psikiyatri ve Radyoloji Uzmanı atandı. Bu atamalarla doktor eksiğimiz de büyük oranda kapandı” dedi.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Akkoyun: 1985 Kahramanmaraş doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta yaptı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu. Kardiyoloji İhtisasını Kahramanmaraş Sütçü İmam Tıp Fakültesinde tamamladı.

 

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı  Dr. Kutsi Tuncer:  1982’de Adıyaman  ili Gölbaşı ilçesinde doğdu. Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinden 2007 yılında mezun oldu. Ortopedi ve travmatolojiyi Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı.  

Radyoloji Uzmanı Dr.Cevat Tüzün: 1982 Kozluk Bekirhan doğumlu. İlköğrenimine Kozluk Uzunçayır Köyü İlkokulunda başladı, Batman Fatih İlköğretim Okulunda tamamladı. Liseyi Batman Anadolu ile Adana Fen Lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini 2007 yılında bitirdikten sonra Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji ana bilim dalında uzmanlığı bitirdi. Mehmet Emin Uras

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *