image

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Siyer Sınavı'nda Batman'da dereceye girenlere 12 Mart cumartesi günü ödülleri verilecek. Ödüllerin verileceği programa tüm halk davet edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen ödül töreninin ikincisi yarın.  1001 Ödüllü Siyer Sınavında yoğun katılım gösteren Batman halkı ödüllerini almaya devam ediyor. Geçen hafta Cumartesi günü Yeni Kültür Turizm İl Müdürlüğünde düzenlenen ödül töreninde dereceye giren bayanlara ödülleri verilirken, ödül töreni programının ikincisi ise yarın.

12 Mart cumartesi günü saat 13.00'da başlan ödül töreni hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlerinden Feyzi Aydın:  "Siyer Sınavında Batman'da dereceye girenlerin ödülleri vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü 1, 2 ve 3. kategoride dereceye giren bayanlara ve kız çocuklarına düzenlediğimiz bir program ile ödüllerini verdik. 12 mart 2016 cumartesi günü yarın, aynı şekilde Yeni Kültür Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenleyeceğimiz ödül töreni programında 1, 2 ve 3. kategorilerde dereceye giren erkeklere ödüllerini vereceğiz. Saat 13.00'da 3. kategori, 19.30’da ise 1. ve 2.  kategoride dereceye girenlerin ödüllerini verileceğiz." dedi.

"Her sene düzenlemiş olduğumuz siyer sınavı bu sene büyük bir katılımla gerçekleştirildi." diyen Aydın;  Batman'da 10 bin'in üzerinde kayıt aldığımız siyer sınavına önümüzdeki senelerin sınava katılımın katlanacağını ümit ediyoruz. Türkiye geneli 1001 ödüllü siyer sınavında batmanda dereceye giren kardeşlerimizden 2 kişi umre, 1 kişi diz üstü bilgisayar, 6 kişi tablet, 7 kişi bisiklet, 16 kişi kitap seti, 10 kişi kol saati, 12 kişi mp4, 27 kişi futbol topu, 37 kişide eşarp kazandı. Yarın düzenleyeceğimiz siyer sınavı ödül töreni programına tüm halkımız davetlidir." dedi.

 

Açıklamasının devamında Aydın; "Kutlu Doğum Haftasının manevi iklimine yaklaştığımız şu günlerde düzenlediğimiz farklı etkinliklere halkımızın yoğun teveccüh gösterdiğini görüyoruz. Bu da bizleri fazlasıyla sevindirmekte ve daha güzel programlarla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu arada tekrar hatırlatarak istiyorum. salavat kampanyamız, şiir ve makale yarışmamız sürmektedir. Kutlu Doğum etkinlikleri için çalışmalarımız son aşamaya gelmiştir. 26 Martta startı verilecek kutlu doğum etkinliklerimizin tarihleri belirledik. Batman'da yüz binlerin katılım sağlayacağını ümit ettiğimiz kutlu doğum etkinliği ise 24 Nisan 2016 pazar günü olacaktır" dedi. (Şevki Arslan)   

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *