image

İşletmesinde başlattığı boykotla İsrail mallarının satışını engellemeyi amaçladığını belirten Özdemir, “İsrail’e destek veren bütün ürünler ile mücadelemiz uzun zamandır devam ediyor. Bizim bu hak ve batıl savaşında tarafımızı belli etmemiz ve insafsız İsrail vahşetine karşı onların en sevdiği dünyalıklarından kesmemiz onlara birçok konuda ölümden daha beter.” dedi.

“Biz israillileri Kur’an’ı Kerim’den öğrendik”

Gazetemize yaptığı açıklamalarda Özdemir, “Biz İsraillileri Kur’an’ı Kerim’den öğrendik. İsraillileri bugün değil yüz yıllardır şanı yüce kitabımızdan biliyoruz. Allah’a karşı gelişleri ve mal istenince nasıl Allah’a kafa tutmaya çalıştıklarını biliyoruz. Bizlerde madem mallarını boykot etmek, para akışlarını azaltmak bu kadar canlarını yakıyor bizlerde onların canlarını yakalım.” dedi.

“Boykot küçümsenmemeli”

Özdemir, “Belki bazıları yaptığımız hareketi küçük görebilir. Bir ürünü boykot ettin de eline ne geçti? Diyebilir. Bizler amellerin küçük veya büyük olasına bakmıyoruz. Allah rızası için yapıyoruz. Kabul olan küçük bir amel, kabul olmayan ve Allah’ın azabını çeken büyük amellerden daha hayırlıdır. Ben Hz. Davut aleyhi selam gibi bir taş attım. Calut’u devirecek olan taşımız değil Allah’tır. Bende İsrail’e bir taş attım.” ifadelerini kullandı.




İşletme sahibi Özdemir, bütün vatandaşları israilin mallarına ve destekleyicilerini boykota davet etti. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *