image

31 Mart yerel seçimleri sonrası çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Batman Valiliğini ziyaret etti.

Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından karşılanan Destici, Vali Ekrem Canalp ile görüştükten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ülkenin en önemli şehirlerinden biri olan Batman'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Canalp'i Batman’a sunduğu hizmetlerden dolayı tebrik ederek Batman'ın ülke için önemine değindi.

“Vatandaşlarımız huzur, birlik ve beraberlik istiyor”

Destici, "Burada yaşayan vatandaşlarımız huzur, birlik ve beraberlik istiyor. Devletimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güçlü bir şekilde bunu temin edecektir. Bugüne kadar bunu bozmaya çalışanlara nasıl fırsat verilmemişse bundan sonra da verilmeyecektir." dedi.

“Gabar Dağı bölgesindeki petrol üretim istasyonlarını ziyaret edeceğim”

Batman'dan sonra Şırnak'ta temaslarda bulunacaklarını ifade eden Destici, Gabar Dağı bölgesindeki petrol üretim istasyonlarını da ziyaret edeceklerini belirtti.

Destici, "Gabar'da yüksek rezervli petrol bulundu ve şu anda üretime başlandı. Burada emeği ve katkısı olan herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Batman İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Destici, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ile görüştü.

Temaslarının ardından basın mensuplarıyla yemekli toplantıda bir araya gelen Destici, bu gece Batman’da konakladıktan sonra yarın Büyük Birlik Partili adayın seçimi kazandığı Şırnak’ın Güçlükonak ilçesini ziyaret edeceğini açıkladı.

Destici'ye ziyaretlerinde, BBP Genel Başkan Yardımcıları Emin Serin, Bülent İspir, Uğur Bulut ve Şafak Çomaklı, Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman da eşlik etti.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *