image

Batman'da İsrail ürünlerine boykot devam ediyor. İsrail mallarını ve destekleyen firmaların çokluğu ise kafa karışıklığına neden oluyor.

Küresel boykot üzerinden birleşen insanlar ise her gün boykot için yeni bir yol buluyorlar.

Tasarlanan uygulamalar ile web siteleri üzerinden Batmanlılar İsrail’i boykot etmeye devam ediyor.

“Safımızı belli ediyoruz”

İsrail’in Gazze’de yaptığı zulüm ve katliamları karşısında safımızı belli etmek istiyoruz diyen Ferdi Kurşun, “Gazze’deki zulmün karşısında durmak için ise elimizden gelen en önemli güç boykottur.” dedi.

“Boykota ailemizin en küçük ferdi dahil devam edeceğiz”

Kurşun, “İsrail mallarını boykot ederek İsrail’in gücünü zayıflatmış ve mali desteğini de kesmiş oluruz. Bu konudaki hassasiyetimiz ise ailemizin en küçük ferdinden başlayarak yapıyoruz. Çocuklarımıza dahi onların mallarından veya destekleyen firmalardan almıyoruz. Bazı ürünlerini ise tasarlanan uygulamalardan rahatlıkla bulabiliyoruz ve uygulamalar üzerinden alternatif ürünleri de öğrenmiş oluyoruz.” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Kurşun, “Hangi ürünün israile ait olup olmadığını daha net bir şekilde anlamak için bu uygulamayı kullanıyoruz ve herkesin de kullanmasını tavsiye ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


“Boykota market sahipleri de destek vermeli”

Boykotun topluma yapılması gerektiğini söyleyen Tevfik Esen, İsrail mallarını her alanda boykot etmeliyiz. İlk başlarda büyük market sahipleri İsrail malları üzerinde ciddi bir şekilde boykot etmelidirler. Vatandaşlar İsrail mallarını görmediklerinde alternatiflere yönelirler. En basit ve bilinen koladır. Gerçekten boykotla bazı ürünlerin ne derece Müslümanlardan kar elde ettiklerini görmemizi sağladı. İnşallah boykotla bunların mali desteğini kırmış olacağız. Allah İsrail’i kahretsin.” şeklinde konuştu.


“Boykot Müslümanlık görevimizdir”

Uygulamalar üzerinden boykotun daha kolay olduğunu belirten Mehmet Mikyas, “İsrail mallarını boykot edelim. Boykotun küçüğü büyüğü yoktur. Herkes boykota katılsın. Boykot Müslümanlık görevimizdir. Boykot uygulamalarını takip etmeye devam edelim. Uygulamalar üzerinden hangi uygulamaların boykot edileceğini çok daha kolay görebiliriz. Boykota devam.” dedi. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *